Kalfsgehakt bereiden

Kalfsgehakt is licht van kleur en heeft een zachte smaak. Omdat het een zachte smaak heeft dien je voorzichtig te zijn met de hoeveelheid kruiden die je gebruikt. Als je namelijk te veel kruiden gebruikt kun je de oorspronkelijke smaak van het kalfsgehakt niet meer proeven. 

Onderstaand recept hebben wij van één van onze klanten ontvangen en  is zeker de moeite waard om  eens te proberen.

Kalfsgehaktballen met groene en rode pesto, kookroom en paneermeel. Tomatensaus met sjalotjes en snijbonen 😋.

Kneed het kalfsgehakt met rode en groene pesto (kook)room, paneermeel en wat gehaktkruiden. 

Romatomaten in 8 stukken snijden. Sjalotjes aanbraden in olie en een beetje zeezout. Dan de tomaten daarin laten smoren en daarna pureren. Kook de snijbonen beetgaar.  Eventueel een beetje geraspte kaas erop. 

en klaar is klara.    

~recept van Jorien.